Warning: The magic method NinjaFormsAddonManager\WordPress\Plugin::__wakeup() must have public visibility in /customers/8/1/a/vluchtvoorwaarts.nl/httpd.www/nl/wp-content/plugins/ninja-forms-addon-manager/lib/wordpress/plugin.php on line 22 Bestuur en organisatie – Vlucht Voorwaarts

Het bestuur

Benieuwd welke gezichten schuilgaan achter Vlucht Voorwaarts? Informatie over ons bestuur en onze organisatie vind je hier.

 

Christian de Kraker

bestuursvoorzitter

Christian is via het Lectoraat Ondernemen in Verandering als onderzoeker-adviseur bij Vlucht Voorwaarts gekomen. Hij was o.a. betrokken bij de eindredactie van het handboek van Vlucht Voorwaarts.  Je kan bij Christian aankloppen met vragen over (sociaal) ondernemerschap, inclusie- en diversiteitsvraagstukken. Naast zijn onbezoldigde bestuursfunctie is hij adviseur en docent-onderzoeker bij Alfa-college en parttime werkzaam met inclusief ondernemerschap Hanze Hogeschool en de Hogeschool Utrecht.

Wiebe Leenstra

bestuurslid

Wiebe is loopbaanexpert ondernemerschap en ruim 20 jaar coach. Hij adviseert en traint ondernemende mensen en geniet van mensen die durf en lef tonen om in mogelijkheden te denken. Naast coach is hij ondernemer van zijn eigen bedrijf; Re-Spect. De naamgeving Re-spect komt van het Latijnse re - spectare. Het betekent intens en scherp kijken naar de ander waardoor je de kwaliteit van de ander beter waarneemt. Precies de manier waarop hij werkt.

De organisatie

lucht Voorwaarts is een ANBI- instelling (Algemeen Nut Beogende Instelling).

Naam van de instelling:
Stichting Vlucht Voorwaarts. 

We werken met een
 -strategisch plan

Onze jaarverslagen:
Jaarverslag 2022

– Jaarverslag 2021

– Jaarverslag 2020

Onze jaarrekeningen:
Jaarrekening 2022

– Jaarrekening 2021

– Jaarrekening 2020 

– Ons beloningsbeleid

Mélanie Kamping

bestuurslid

Mélanie is een oude bekende van Vlucht Voorwaarts, in 2018 deed ze onze PR en vrijwilligerscoordinatie. Je kan altijd bij Mélanie aankloppen met vragen over communicatie en innovatie. Naast haar bestuursfunctie bij Vlucht Voorwaarts doet ze namelijk de online communicatie bij verschillende organisaties, is ze startup scout bij Innofest en heeft ze de podcast Not Your Algorithm opgericht, waarin ze in gesprek gaat met mensen met hele uiteenlopende perspectieven en opvattingen.

Maaike Graaff

bestuurslid

Logo_transparant_wit_klein.png

CONTACT

Paganinilaan 15
9402 VH Assen
info@vluchtvoorwaarts.nl