Het kernteam

Benieuwd welke gezichten schuilgaan achter Vlucht Voorwaarts? Het team bestaat uit de volgende personen:

Eric Schaap

Directeur

Eric is de verbindende schakel tussen de medewerkers van Vlucht Voorwaarts, de maatjes en de buitenwereld. Met zijn ervaring in het ondernemerschap en zijn hart voor de mensen helpt hij Vlucht Voorwaarts steeds weer een stap verder. Wil jouw organisatie samenwerken met Vlucht Voorwaarts of wil je het concept van Vlucht Voorwaarts ook in jouw gemeente uitrollen? Mail naar eric@vluchtvoorwaarts.nl.

Heba Mshalah

Coördinator

Heba komt uit Syrië. Ze studeerde Arabische literatuur aan de Universiteit van Aleppo, maar begin 2015 vluchtte ze noodgedwongen met haar gezin naar Nederland. Daar begon Heba als maatje bij Vlucht Voorwaarts. Dat beviel erg, want niet veel later kreeg ze een baan bij onze stichting. Ze staat positief in het leven en werkt inmiddels aan haar grote droom: goudsmid worden. Daarvoor doet ze nu een opleiding. In haar eigen woorden: “Je droom ligt binnen handbereik. Pak je kans!”. Vragen? Mail naar heba@vluchtvoorwaarts.nl.

Harri van de Ruitenbeek

Officemanager

Harri was al vanaf het allereerste begin bij Vlucht Voorwaarts actief. Wanneer er een vraag wordt gesteld is het antwoord dan ook meestal “Dat moet je aan Harri vragen”. Hij is verantwoordelijk voor de interne organisatie, logistiek en de administratie en daarmee een onmisbare factor voor de praktische uitvoering van alles wat we doen. Vragen hierover? Mail naar harri@vluchtvoorwaarts.nl.

Karin Poelstra

Coördinator nieuwkomers

Met meer dan 25 jaar ervaring met vluchtelingen weet Karin alles over het proces dat vluchtelingen doorlopen wanneer ze in Nederland komen. Met oprechte interesse en open houding gaat ze langs alle nieuwe Assenaren die mee willen doen met Vlucht Voorwaarts. Door haar ervaring heeft ze een groot netwerk opgebouwd en weet ze precies bij wie nieuwkomers moeten zijn met vragen. Ben je een nieuwkomer en wil je maatje worden bij Vlucht Voorwaarts? Of wil je meer weten over haar werk? Mail karin@vluchtvoorwaarts.nl.

Willard Bouwmeester

Communicatie

Willard houdt zich bezig met de communicatie binnen Vlucht Voorwaarts. Weet taaie documenten en kleurloos jargon om te turnen tot levendige verhalen die beklijven. Maakt ook regelmatig uitstapjes buiten het communicatievak, want ik geloof meer in ‘Wat wil je allemaal nog leren?’ dan ‘Wat wil je later worden?’. Heeft een voorliefde voor duurzame innovatie, Vlieland en muziek uit de jaren ‘50. Vragen over de communicatie bij Vlucht Voorwaarts? Mail naar willard@vluchtvoorwaarts.nl.

Logo_transparant_wit_klein.png

CONTACT

Sleutelbloemstraat 1
9404GE Assen
info@vluchtvoorwaarts.nl