Het kernteam

Benieuwd welke gezichten schuilgaan achter Vlucht Voorwaarts? Het team bestaat uit de volgende personen:

Marjan Huizenga-Zuidersma

Vrijwilligers Coördinator

Marjan houdt zich bezig met de onmisbare vrijwilligers binnen de organisatie. Naast contactpersoon voor onze vrijwilligers is zij het gezicht achter onze maatjestrainingen. Ze is en was actief betrokken bij verschillende statushouders. Door haar sociale skills weet ze mensen te boeien en relaties te bouwen. Haar enthousiasme zal je vast niet ontgaan. Heb je een gesprek met Vlucht Voorwaarts over wat het programma inhoudt of over maatje worden, dan heb je vast een afspraak met Marjan.

Julia Castro

Medewerker Communicatie

Julia houdt zich bezig met alle externe communicatie omtrent Vlucht Voorwaarts. Door middel van fotografie, grafisch ontwerp en schrijven probeert zij de vele verhalen die bij Vlucht Voorwaarts te vinden zijn naar buiten te brengen. Ook is ze verantwoordelijk voor de alle uitingen op de sociale media van Vlucht Voorwaarts.

Mariëlle Tromp

Coordinator nieuwkomers

Mariëlle is vanaf januari 2024 de contactpersoon voor nieuwe Nederlanders. Zij vindt het belangrijk dat mensen elkaar leren kennen. Mensen die geboren zijn in Nederland leren over andere culturen. En mensen die nieuw zijn in Nederland leren over de Nederlandse cultuur. Mariëlle was zelf twee keer maatje bij Vlucht Voorwaarts, in 2020 en 2022. Ze werd zo enthousiast dat ze ook NT2 docent werd. Haar werkweek verdeelt Mariëlle tussen Vlucht Voorwaarts, ItomTaal (NT2 docent) en haar bedrijf waarin ze trainingen geeft. In haar vrije tijd gaat Mariëlle graag op pad met haar campertje - alleen of met haar gezin.

Logo_transparant_wit_klein.png

CONTACT

Paganinilaan 15
9402 VH Assen
info@vluchtvoorwaarts.nl