Samen leren bij Vlucht Voorwaarts: Nieuwe maatjes gezocht!

Eind januari beginnen er nieuwe multiculturele groepen met het Vlucht Voorwaarts programma. Hiervoor zijn we op zoek naar Assenaren die het leuk vinden om nieuwe mensen van verschillende culturen te ontmoeten en deze mensen tegelijkertijd te helpen wegwijs te worden binnen de Nederlandse maatschappij. Hier vind je de meer informatie over wat het Vlucht Voorwaarts project precies inhoudt. Voor iemand het Vlucht Voorwaarts project instapt plannen we altijd een open intakegesprek. Lijkt je dit leuk? Neem contact op met Marjan, onze vrijwilligerscoördinatie via marjan@vluchtvoorwaarts.nl of 06-42894183. 

“Het contact met deze medelanders is zo waardevol. Het feit dat je, tot op zekere hoogte, deel van hun leven kunt zijn en iets voor hen kan betekenen” 
Wim (Nederlandse man, 67 jaar)