Samen leren bij Vlucht Voorwaarts: Nieuwe maatjes gezocht!

Eind januari beginnen er nieuwe multiculturele groepen met het Vlucht Voorwaarts programma. Hiervoor zijn we op zoek naar Assenaren die het leuk vinden om nieuwe mensen van verschillende culturen te ontmoeten en deze mensen tegelijkertijd te helpen wegwijs te worden binnen de Nederlandse maatschappij. Hier vind je de meer informatie over wat het Vlucht Voorwaarts project precies inhoudt. Voor iemand het Vlucht Voorwaarts project instapt plannen we altijd een open intakegesprek. Lijkt je dit leuk? Neem hier contact met ons op!

“Het contact met deze medelanders is zo waardevol. Het feit dat je, tot op zekere hoogte, deel van hun leven kunt zijn en iets voor hen kan betekenen” 
Wim (Nederlandse man, 67 jaar)

1 reactie op “Samen leren bij Vlucht Voorwaarts: Nieuwe maatjes gezocht!”

  1. hallo
    ik meld me nog niet aan als maatje maar ik ben wel heel erg geïnteresseerd.
    maar aangezien ik een single moeder van 2 leuke maar complexe kinderen ben, wil ik graag weten wat de ‘belasting’ (ik vind dit eigenlijk een vervelend woord voor een leuk project) is als maatje zijnde. Is het vaak in het weekend, of juist in de avonden? Of hangt dit af van individuele afspraken? Hoe moet ik dit zien? Ik vind de info op de website namelijk nog best summier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *