Present-activiteiten met Vlucht Voorwaarts van start

De tweede groep van Vlucht Voorwaarts zal in de komende periode een aantal Present-activiteiten uit gaan voeren. Elke combigroep heeft zijn eigen activiteit bedacht, één groep gaat met ouderen aan de slag, een andere doet een activiteit in het AZC en een derde gaat bij iemand thuis een klus doen. Zo bouwen we samen aan een nieuwe toekomst in Assen. We kijken uit naar de resultaten en zijn erg blij met de samenwerking met stichting Present.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we plugins die cookies gebruiken. Functionele cookies worden gebruikt om de website te laten functioneren, bijvoorbeeld voor het invullen van formulieren of om u keuze om wel/geen cookies toe te staan vast te leggen. Daarnaast zijn er ook niet-functionele cookies bijvoorbeeld om anoniem gegevens te verzamelen over het websitegebruik en om het delen van pagina's via social media mogelijk te maken. Functionele cookies worden sowieso opgeslagen. Niet-functionele cookies kan u weigeren, maar dan werken bepaalde functionaliteiten van de website niet meer. Heeft u bezwaar tegen alle soorten cookies? Pas dit dan aan in de instellingen van uw browser. Voor meer informatie zie ons Privacybeleid