VV-Festival: Bruine bonen & baklava

Bruine bonen & baklava. Het festival waar verschillende werelden bij elkaar komen.

Alweer de 3e Vlucht Voorwaarts community rondt het VV-programma af. Ook onthullen we voor het allereerst het Vlucht Voorwaarts handboek. Hoogtijd voor feest!

Muziek:
New Life Groningen Choir
Marije Veenstra
Nathan Green
Het Zing-met-me-mee café

Specials:
Kinderprogramma: De Rode Spreeuw
Photobooth: Firma Beeld Photobooth
Overhandiging van het VV-handboek aan de burgemeester Marco Out

Kosten: vrijwillige bijdrage.

Geef je op voor het eten via deze link: https://forms.gle/w4QKU8dadwavA8qE8Op deze website gebruiken we plugins die cookies gebruiken. Functionele cookies worden gebruikt om de website te laten functioneren, bijvoorbeeld voor het invullen van formulieren of om u keuze om wel/geen cookies toe te staan vast te leggen. Daarnaast zijn er ook niet-functionele cookies bijvoorbeeld om anoniem gegevens te verzamelen over het websitegebruik en om het delen van pagina's via social media mogelijk te maken. Functionele cookies worden sowieso opgeslagen. Niet-functionele cookies kan u weigeren, maar dan werken bepaalde functionaliteiten van de website niet meer. Heeft u bezwaar tegen alle soorten cookies? Pas dit dan aan in de instellingen van uw browser. Voor meer informatie zie ons Privacybeleid