Het Vlucht Voorwaarts Handboek: nu online

Na drie jaar lang ontwikkelen, bijschaven, omgooien en weer opbouwen is het Vlucht Voorwaarts handboek af. Het Vlucht Voorwaarts concept focust op integratie van twee kanten door het vormen van communities. Vanuit die communities wordt er gewerkt aan toekomstdoelen. Vandaar ook de slogan:

“Samen aan de toekomst bouwen”

Met dit handboek is Vlucht Voorwaarts klaar om ook op andere plekken uitgerold te worden. Want waar veel integratieprojecten alleen focussen op werk en taal, neemt Vlucht Voorwaarts ook gezondheid, cultuur en sociale contacten mee. Nieuwsgierig geworden? Een deel van het handboek staat online en is hieronder te lezen. Wil je Vlucht Voorwaarts ook bij jou in de buurt opzetten? Stuur vooral een mail naar onze projectleider eric@vluchtvoorwaarts.nl. We gaan graag met je om tafel!

Op deze website gebruiken we plugins die cookies gebruiken. Functionele cookies worden gebruikt om de website te laten functioneren, bijvoorbeeld voor het invullen van formulieren of om u keuze om wel/geen cookies toe te staan vast te leggen. Daarnaast zijn er ook niet-functionele cookies bijvoorbeeld om anoniem gegevens te verzamelen over het websitegebruik en om het delen van pagina's via social media mogelijk te maken. Functionele cookies worden sowieso opgeslagen. Niet-functionele cookies kan u weigeren, maar dan werken bepaalde functionaliteiten van de website niet meer. Heeft u bezwaar tegen alle soorten cookies? Pas dit dan aan in de instellingen van uw browser. Voor meer informatie zie ons Privacybeleid