Vlucht Voorwaarts viert de Sintegratie

Met Vlucht Voorwaarts komen we stap voor stap dichter bij een samenleving waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt. Met meer dan 100 mensen, heerlijk eten én de goedheiligman sloten we lichting 2 met een klapper af. Diploma’s in the pocket en blik op vooruit. Want dit is geen einde maar een nieuw begin. Klik hier voor de foto’s en bekijk de video hieronder.

Eindfeest lichting 2 Vlucht Voorwaarts

Een jaar lang deelden 16 nieuwe Assenaren en 16 vrijwilligers lief en leed met elkaar. 4 december sloten we dit feestelijk af. Terugkijken met een grote lach en verdraaid veel zin in het nieuwe jaar. Want dit is niet het einde, maar een nieuw begin.Namens Vlucht Voorwaarts hele fijne feestdagen en een multicultureel nieuw jaar gewenst! ?? ? Danny Zwols & Chiel Setz

Slået op af Vlucht Voorwaarts i Mandag den 24. december 2018

Op deze website gebruiken we plugins die cookies gebruiken. Functionele cookies worden gebruikt om de website te laten functioneren, bijvoorbeeld voor het invullen van formulieren of om u keuze om wel/geen cookies toe te staan vast te leggen. Daarnaast zijn er ook niet-functionele cookies bijvoorbeeld om anoniem gegevens te verzamelen over het websitegebruik en om het delen van pagina's via social media mogelijk te maken. Functionele cookies worden sowieso opgeslagen. Niet-functionele cookies kan u weigeren, maar dan werken bepaalde functionaliteiten van de website niet meer. Heeft u bezwaar tegen alle soorten cookies? Pas dit dan aan in de instellingen van uw browser. Voor meer informatie zie ons Privacybeleid

<b>Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!</b>

This happens because the functionality/content marked as "%SERVICE_NAME%" uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: "click.