Vlucht Voorwaarts op de fiets

Elkaar en Nederland beter leren kennen. Hoe kan dat nu mooier dan samen te gaan fietsen door het Drentse landschap, zo dacht assistent-coach Gert Pool er ook over. Samen met het team van Vlucht Voorwaarts organiseerde hij een culturele fietstocht langs verschillende mooie plekken in Assen en omstreken. Een ontspannen dagje op de fiets met schitterend weer en samen afsluiten met eten. We hebben ervan genoten!

Op deze website gebruiken we plugins die cookies gebruiken. Functionele cookies worden gebruikt om de website te laten functioneren, bijvoorbeeld voor het invullen van formulieren of om u keuze om wel/geen cookies toe te staan vast te leggen. Daarnaast zijn er ook niet-functionele cookies bijvoorbeeld om anoniem gegevens te verzamelen over het websitegebruik en om het delen van pagina's via social media mogelijk te maken. Functionele cookies worden sowieso opgeslagen. Niet-functionele cookies kan u weigeren, maar dan werken bepaalde functionaliteiten van de website niet meer. Heeft u bezwaar tegen alle soorten cookies? Pas dit dan aan in de instellingen van uw browser. Voor meer informatie zie ons Privacybeleid