Nieuwe maatjes en deelnemers welkom bij Vlucht Voorwaarts

Wil je nieuwe vriendschappen maken met mensen uit een andere cultuur? Bij Vlucht Voorwaarts starten we in december met een nieuwe groep. Lijkt het je leuk om daar deel aan te nemen kijk dan eens op https://www.facebook.com/VluchtVoorwaarts/ of mail direct naar info@vluchtvoorwaarts.nl

Op deze website gebruiken we plugins die cookies gebruiken. Functionele cookies worden gebruikt om de website te laten functioneren, bijvoorbeeld voor het invullen van formulieren of om u keuze om wel/geen cookies toe te staan vast te leggen. Daarnaast zijn er ook niet-functionele cookies bijvoorbeeld om anoniem gegevens te verzamelen over het websitegebruik en om het delen van pagina's via social media mogelijk te maken. Functionele cookies worden sowieso opgeslagen. Niet-functionele cookies kan u weigeren, maar dan werken bepaalde functionaliteiten van de website niet meer. Heeft u bezwaar tegen alle soorten cookies? Pas dit dan aan in de instellingen van uw browser. Voor meer informatie zie ons Privacybeleid