Culturele proeverijen in april

Met Vlucht Voorwaarts zijn we onder andere bezig met samen dingen doen. Om elkaar te verrijken en van elkaar te leren. Eén van de voorbeelden hiervan is de culturele proeverij. Proeven van de andere culturen en proeven van heerlijke gerechten uit die culturen. De verschillende groepen van Vlucht Voorwaarts houden hun eigen proeverij. Daardoor is er op drie verschillende momenten gelegenheid om iets te proeven.

Op deze website gebruiken we plugins die cookies gebruiken. Functionele cookies worden gebruikt om de website te laten functioneren, bijvoorbeeld voor het invullen van formulieren of om u keuze om wel/geen cookies toe te staan vast te leggen. Daarnaast zijn er ook niet-functionele cookies bijvoorbeeld om anoniem gegevens te verzamelen over het websitegebruik en om het delen van pagina's via social media mogelijk te maken. Functionele cookies worden sowieso opgeslagen. Niet-functionele cookies kan u weigeren, maar dan werken bepaalde functionaliteiten van de website niet meer. Heeft u bezwaar tegen alle soorten cookies? Pas dit dan aan in de instellingen van uw browser. Voor meer informatie zie ons Privacybeleid