Spread the word

Kan je zelf geen maatje worden bij Vlucht Voorwaarts maar wil je wel graag helpen Vlucht Voorwaarts verder te brengen? Of ken je wel mensen die dit superleuk zouden vinden? Help mee om de Vlucht Voorwaarts boodschap te verspreiden!

Deel Vlucht Voorwaarts op sociale media

Door Vlucht Voorwaarts te delen op je eigen social media vergroot onze naamsbekendheid en kunnen we meer nieuwkomers in contact brengen met Nederlanders. Vergeet daarbij niet de Vlucht Voorwaarts kanalen te taggen (hieronder de kanalen).

Om het je makkelijk te maken een opzet van een tekstje en foto (maak het vooral persoonlijk wanneer je zelf ervaring hebt bij Vlucht Voorwaarts):
“Integreren doe je samen. Vlucht Voorwaarts brengt nieuwe en ‘oude’ Assenaren om zo samen te groeien. Meer informatie op www.vluchtvoorwaarts.nl”

Beveel Vlucht Voorwaarts aan

Ken je iemand – een nieuwkomer of een Nederlander – waarvoor het Vlucht Voorwaarts project erg geschikt is? Door Vlucht Voorwaarts aan te bevelen help je ons enorm om in contact te komen met de juiste mensen!

Mogelijke tekst om naar de persoon te sturen (maak het vooral persoonlijk wanneer je zelf ervaring hebt bij Vlucht Voorwaarts):
“Het Vlucht Voorwaarts project brengt nieuwkomers met een vluchtelingenachtergrond samen. Het leek me echt iets voor jou! Wanneer je meer informatie wil kun je op www.vluchtvoorwaarts.nl kijken en eventueel het contactformulier invullen om een open gesprek aan te gaan met een medewerker.”

Logo_transparant_wit_klein.png

CONTACT

Paganinilaan 15
9402 VH Assen
info@vluchtvoorwaarts.nl