Vlucht Voorwaarts verwelkomt vier nieuwe bestuursleden!

In de zomer namen wij afscheid van Christian de Kraker, Wiebe Leenstra en Maaike Graaff als bestuursleden bij Vlucht Voorwaarts. Vier jaar lang hebben zij zich met veel enthousiasme en passie ingezet voor onze organisatie. Namens het team bedanken wij hen voor de toewijding, inzet en waardevolle bijdragen. Ze hebben een onschatbare rol gespeeld in het sturen en vormgeven van onze organisatie, en we zijn ontzettend dankbaar voor hun inspanningen.

We zijn ook ontzettend verheugd om mee te delen dat we maar liefst 4 nieuwe bestuursleden hebben! John van Meekeren is in september aangetreden als onze nieuwe bestuursvoorzitter. Verder zijn Heba Mshalah, Marja Janssens en Michiel Laan aangetreden als algemene bestuursleden! Deze vier nieuwe bestuursleden brengen een schat aan expertise met zich mee op diverse gebieden, die van onschatbare waarde zullen zijn voor de missie en doelstellingen van Vlucht Voorwaarts.
We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking!

Lees hier meer over onze nieuwe bestuursleden.