Warning: The magic method NinjaFormsAddonManager\WordPress\Plugin::__wakeup() must have public visibility in /customers/8/1/a/vluchtvoorwaarts.nl/httpd.www/nl/wp-content/plugins/ninja-forms-addon-manager/lib/wordpress/plugin.php on line 22 Een feestelijke afsluiting – Vlucht Voorwaarts

Een feestelijke afsluiting

Vandaag is het dan eindelijk zo ver. Het langverwachte Vlucht Voorwaarts feest!
Een feestelijke afsluiting van lichting 11 om te vieren dat we er met z’n allen een mooi en succesvol jaar van hebben gemaakt.

We hebben voor jullie geprobeerd een zo leuk mogelijk programma te maken waarbij er voor ieder wat wils is.
Zo kan je tussen 15:45 en 18:30 binnenlopen in de Vredeveld Zaal om te ervaren hoe een Eritrese koffieceremonie er uit ziet! En natuurlijk een bakje koffie proeven. Of even lekker buiten zitten met livemuziek? We hebben de picknickkleedjes al voor jullie neergelegd. Altijd al willen weten hoe je nou de dabke danst? We sluiten de dag feestelijk af met een exclusieve dabke workshop van Bab Ad-Daar! Tussendoor kan je ook nog genieten van een hapje en een drankje.

Namens het team van Vlucht Voorwaarts wensen wij iedereen heel veel plezier!

Bekijk hieronder het programma voor een compleet overzicht.