Het Vlucht Voorwaarts Handboek

Na drie jaar lang ontwikkelen, bijschaven, omgooien en weer opbouwen werd in 2019 het handboek van Vlucht Voorwaarts uitgebracht. Het Vlucht Voorwaarts concept focust op integratie van twee kanten door het vormen van communities. Vanuit die communities wordt er gewerkt aan toekomstdoelen. Vandaar ook de slogan:

“Samen aan de toekomst bouwen”

Met dit handboek is Vlucht Voorwaarts klaar om ook op andere plekken uitgerold te worden. Want waar veel integratieprojecten alleen focussen op werk en taal, neemt Vlucht Voorwaarts ook gezondheid, cultuur en sociale contacten mee hetgeen resulteert tot sterke informele netwerken. Nieuwsgierig geworden? Of wil je Vlucht Voorwaarts ook bij jou in de buurt opzetten? Stuur vooral een mail naar onze office manager:  info@vluchtvoorwaarts.nl . We gaan graag met je om tafel!