Corona

Coronamaatregelen: advies voor het Vlucht Voorwaarts traject

De maatregelen om het coronavirus te beperken hebben ook gevolgen voor het Vlucht Voorwaarts traject. We hebben een aantal adviezen geschreven voor onze deelnemers:

  • Alle activiteiten tot en met 6 april worden verplaatst en gaan dus niet door.
  • Volg de landelijke maatregelen op. Deze zijn te vinden op de website van de Rijksoverheid.
  • Kleine en grote groepen die bij elkaar zouden komen vragen we ook om deze niet fysiek door te laten gaan.
    Een op een maatjescontact kan doorgaan, tenzij een van de twee deelnemers verkouden is, zich niet lekker voelt of andere griepverschijnselen heeft. We vragen deelnemers wel om de hygiënemaatregelen te volgen en om anderhalf meter afstand te houden.
  • Houd contact met je maatje(s)! Maar doe dit wel via andere wegen dan we gewend zijn. Gebruik bijvoorbeeld WhatsApp, ga Facetimen, schrijf desnoods een ouderwetse brief. We vragen coaches om hierin het voortouw te nemen.
  • Houdt het contact creatief: bedenk bijvoorbeeld een dagelijkse challenge. Ook wij gaan hierover nadenken. Ideeën volgen..

Onze boodschap is simpel: Denk om elkaar, maar kom – als dat even kan – niet bij elkaar. Assenaren kenmerken zich door een groot naoberschap. Dat hebben we nu meer nodig dan ooit. Het is niet allen voor zich, maar samen optrekken, elkaar helpen waar kan. Omzien naar elkaar. Dat is de enige weg om hier samen doorheen te komen.

Heb je vragen? Stel ze ons.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *