Het Vlucht Voorwaarts Handboek: nu online

Na drie jaar lang ontwikkelen, bijschaven, omgooien en weer opbouwen is het Vlucht Voorwaarts handboek af. Het Vlucht Voorwaarts concept focust op integratie van twee kanten door het vormen van communities. Vanuit die communities wordt er gewerkt aan toekomstdoelen. Vandaar ook de slogan:

“Samen aan de toekomst bouwen”

Met dit handboek is Vlucht Voorwaarts klaar om ook op andere plekken uitgerold te worden. Want waar veel integratieprojecten alleen focussen op werk en taal, neemt Vlucht Voorwaarts ook gezondheid, cultuur en sociale contacten mee. Nieuwsgierig geworden? Een deel van het handboek staat online en is hieronder te lezen. Wil je Vlucht Voorwaarts ook bij jou in de buurt opzetten? Stuur vooral een mail naar onze projectleider eric@vluchtvoorwaarts.nl. We gaan graag met je om tafel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *