6 oktober – Eerste conferentie groep 3

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

De derde groep is voor de vakantie van start gegaan en 6 oktober hebben we onze eerste conferentie.

Op deze website gebruiken we plugins die cookies gebruiken. Functionele cookies worden gebruikt om de website te laten functioneren, bijvoorbeeld voor het invullen van formulieren of om u keuze om wel/geen cookies toe te staan vast te leggen. Daarnaast zijn er ook niet-functionele cookies bijvoorbeeld om anoniem gegevens te verzamelen over het websitegebruik en om het delen van pagina's via social media mogelijk te maken. Functionele cookies worden sowieso opgeslagen. Niet-functionele cookies kan u weigeren, maar dan werken bepaalde functionaliteiten van de website niet meer. Heeft u bezwaar tegen alle soorten cookies? Pas dit dan aan in de instellingen van uw browser. Voor meer informatie zie ons Privacybeleid